Over ons

Over VTTV
VTTV is een thuiszorgorganisatie die actief is in Amsterdam, Amstelveen ,Aalsmeer,Hoofddorp en omliggende gebieden. Een organisatie die zorgt dat de cliënten vanaf de eerste ontmoeting het vertrouwen hebben in de zorgprofessionals. De zorgen van de cliënten uit handen neemt,zodat er ruimte komt voor de cliënten en een stukje rust.

Cliënt gericht denken en handelen betekent bij ons dat de mensen, dus de cliënten en medewerkers, op de eerste plaats komen te staan en het organisatieproces daarop volgt.

Meer Kwaliteit in de zorg afgestemd op de wensen en behoeften van de cliënten en van onze medewerkers. Denk hierbij aan vaste gezichten, korte lijntjes met zorgprofessionals, voldoende tijd voor onze cliënten en kennis van alle zorg die wij bieden. Wij blijven ons kwalitatief ontwikkelen in de zorg.

Deze onderneming is opgericht ,door Jannet Vrolijk. Actief en nauw betrokken in de wijk.Vanuit deze ervaringen hebben wij de behoefte van zowel de cliënt als de werknemers scherp in het vizier. Hierdoor kunnen wij de vereiste kwaliteit, veiligheid en stabiliteit bieden aan onze cliënten en medewerkers.